Ekran dotykowy lumia 820

GASTRO POS jest programem, który powoduje na krótką i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo rozpowszechniony sposób na placu gastronomicznym bawi się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w roli kelnerom a tymże tymże ułatwia szkolenie nowych ludzi.

systemy klasy erpProgramy, systemy klasy ERP - POLKAS & COMARCH

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych i długotrwałych szkoleń, oraz bardzo przejrzysta forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z szeroką gamą funkcji, bardzo dużo sprawdzi się w nie właśnie w małym, pojedynczym lokalu, lecz również w budowie gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest bardzo podatnym systemem, jaki osiągniemy na zbycie. W współzależności od profilu lokalu, lub stanowi ostatnie bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najodpowiedniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu pracy kiedy i owocu jaki generuje. W relacje od miejsca, można również ustalić widok opcji tak, aby stanowił on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma dojazd do wszelkich opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do wyjątkowych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z zespołami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.